Produktene du kjøper fra oss skal være feilfrie ved levering. Likevel kan det skje at noen produkter er feilproduserte og ikke står til forventningene dine. Da har du rett til å reklamere produktet. Feilen eller mangelen med produktet må ha vært der fra du mottok varen og ikke ha oppstått etterpå. Ved en godkjent reklamasjon vil vi i første omgang reparere produktet. Hvis ikke det er mulig å reparere vil vi erstatte eller gi deg et tilsvarende produkt. Siste utvei vil være å refundere betalt beløp til deg.


Reklamere på et produkt – steg for steg


1. Hvis du ønsker å reklamere på et produkt må du ha et kjøpsbevis som beviser at du har kjøpt varen hos oss. Dette kan være en kvittering eller et bestillingsnummer.


2. Kontakt oss via vårt kontaktskjema eller via e-post service@addnature.no. Husk å ta med følgende informasjon i din henvendelse:

- Bestillingsnummer

- En kort beskrivelse på hvorfor du vil reklamere produktet (hva, hvor og når oppdaget du feilen?)

- Et eller flere bilder av feilen/mangelen av produktet

- Kontaktopplysninger: navn, telefonnummer og e-postadresse


Husk å merke meldingen med emnet «spørsmål om reklamasjon eller garanti». Vår kundeservice vil kontakte deg fortløpende!


3. Send inn kontaktskjema til oss. Vi vil behandle saken som fort som mulig.


Bildet av feilen/mangelen er vår første vurdering av saken. Hvis produktet må sendes inn til oss, står vi for kostnad av retur. Vær oppmerksom på at produkter du ønsker å reklamere på, må rengjøres før de sendes til oss. Saksbehandlingstiden for reklamasjon er maksimalt 3 uker.