Vi anbefaler at du sjekker i søppelposten din. Hvis du ikke finner den, kan det hende du har skrevet en feil da du skrev inn e-postadressen din. Hvis du sjekket ut med Klarna, kan e-posten ha blitt sendt til e-postadressen som er registrert med Klarna-kontoen din i stedet. Hvis du ikke har mottatt en e-post som bekrefter utsendelsen av bestillingen din innen 48 timer, vennligst kontakt vårt kundeserviceteam: https://www.addnature.no/help-contact-us.html